poʻo_ikona
  • Email: sales@eshinejewelry.com
  • Mobile/WhatsApp: +8613751191745
  • _20231017140316

    nūhou

    925 Sterling Silver vs Pure Silver, he aha ka ʻokoʻa

    Ke kālā maʻemaʻe vs 925 Sterling Silver: He aha ka ʻokoʻa?

    Aia ʻoe i ka mākeke no nā mea nani hou akā ke noʻonoʻo nei inā e hele no ke kālā maʻemaʻe a i ʻole ke kālā 925 sterling?He hoʻoholo paʻakikī paha ia, ʻoiai inā ʻaʻole ʻoe i ʻike i ka ʻokoʻa ma waena o nā mea ʻelua.ʻO ke kālā maʻemaʻe a me ke kālā sterling like paha lākou, akā he mau ʻokoʻa koʻikoʻi ko lākou e pili ana i ka lōʻihi, ke kumu kūʻai, a me ke ʻano.

    Kālā Maʻemaʻe vs 925 Sterling kālā He aha ka ʻokoʻa01

    He aha ke kālā maʻemaʻe?

    ʻOi aku ka nui o ke kālā ma mua o Sterling Silver.He 99.9% kālā me 1% trace element.ʻOi aku ke kumukūʻai ma muli o ke kiʻekiʻe o ke kālā kālā, ʻoluʻolu loa a ʻaʻole kūpono i nā mea nani.

    He aha ke kālā sterling?

    ʻO ke kālā Sterling he 92.5% kālā a me 7.5% mau metala ʻē aʻe.Hana ʻia kēia 7.5% i ke keleawe a me ka zinc.

    ʻO ka hoʻohui ʻana o ke keleawe i ke kālā e hāʻawi i ka ikaika a me ka lōʻihi, e ʻoi aku ka paʻa a me ka maʻalahi o ka hana ʻana ma mua o ke kālā maʻemaʻe.ʻO ka hopena, ʻo ka nui o nā mea waiwai kālā i loaʻa no ke kūʻai ʻana ma ka mākeke i hana ʻia mai ke kālā sterling.

    He aha ka manaʻo o 925?

    ʻO 925 ke ʻano o ka metala a mākou e hoʻohana ai he 92.5% kālā maʻemaʻe a me 7.5% mau metala ʻē aʻe: keleawe a me ka zinc.'O ia ho'i, 'oi aku ka lō'ihi o ka metala ma mua o ke kālā ma'ema'e a palupalu loa.ʻO ke keleawe a me ka zinc e hoʻoikaika i ke kālā i ʻoi aku ka ikaika a ʻoi aku ka maikaʻi no nā mea nani.

    ʻO ke keleawe a me ka zinc nā mea metala e hiki ke hoʻopōʻino, maʻalahi kēia me kahi lole hoʻomaʻemaʻe nani e hoʻihoʻi i kāu mau ʻāpana i ke ola.Ma lalo o ka ʻeleʻele e ʻoi aku ka nani o ke kālā e like me ka wā ma mua.

    Ua hoʻokumu ʻia ke kūlana koʻikoʻi no Sterling Silver i ka makahiki 1300 ma USA a kaulana ʻia e Tiffany & Co i nā makahiki 1900.ʻO Sterling Silver ka manaʻo no ka hana ʻana i nā mea nani.

    E nīnau mau i ke ʻano o ke kālā i ʻike ʻoe i kāu mea e kūʻai nei.

    No ke aha e koho ai i ke kālā Sterling ma kahi o ke kālā maʻemaʻe?

    Aia kekahi mau pōmaikaʻi i ke kālā sterling e koi ai iā ʻoe e kūʻai i nā mea kālā sterling ma mua o ke kālā maʻemaʻe.

    Koina– Ke pili i ke kala, pili pono ka maemae me ke kumu kuai.ʻO ke kālā maoli, ʻoi aku ka maʻemaʻe ma mua o ke kālā sterling, ʻoi aku ka nui o ke kumukūʻai.Eia nō naʻe, ʻo ke kālā 925 kahi koho ʻē aʻe ma muli o kona kūpono kūpono.ʻOiai ʻaʻole i maʻemaʻe ma mua o ke kālā maoli, mālama ʻia ke kālā 925 i kona nani a me kona helehelena nani.No laila, he koho maikaʻi loa ia no ka poʻe e ʻimi nei i kahi koho kūpono.

    Kumu Paʻa Paʻa- ʻO nā ʻāpana metala i hoʻohui ʻia i loko o ke kālā sterling e ʻoi aku ka ikaika a ʻoi aku ka lōʻihi ma mua o ke kālā maikaʻi.Mālama kēia paʻa i nā ʻāpana i hana ʻia mai ke kālā sterling hiki ke lōʻihi i ka wā e mālama ana i kā lākou hoʻolālā a hoʻopiʻi.ʻO ke keleawe ka mea maʻamau i koho ʻia no ka hana ʻana i nā alloys i hoʻohana ʻia i ke kālā sterling.Hāʻawi ia i ke kūpaʻa maikaʻi, kūpaʻa, a me ka lōʻihi, e lilo ia i koho hilinaʻi no ka hana ʻana i nā ʻāpana kālā sterling kiʻekiʻe.

    ʻOi aku ka maʻalahi o ke ʻano- ʻO ka paʻakikī o ka hoʻolālā ʻana o kahi ʻāpana mea hoʻonaninani hiki ke hoʻonui nui i kona waiwai.ʻIke ʻia ke kālā maʻemaʻe no ka palupalu a malleable, ʻoiai ʻo ke kālā sterling (ʻike ʻia ʻo 925 kālā) ʻoi aku ka ikaika a ʻoi aku ka maʻalahi.He mea maʻalahi kēia i ka hana ʻana i nā hoʻolālā paʻakikī a ʻokoʻa me 925 mau mea kālā kālā.Eia kekahi, ʻoi aku ka maʻalahi o ke kālā sterling e hoʻololi i ka nui, hoʻoponopono, a hoʻoliʻi i hoʻohālikelike ʻia i nā ʻano mea nani ʻē aʻe.A ke ʻike ʻia nā ʻōpala a i ʻole nā ​​ʻōpala, hiki ke hoʻihoʻi hou ʻia ke kālā sterling i kona ʻālohilohi mua.

    Pehea e mālama ai i kāu mau mea kālā maʻemaʻe a me Sterling Silver

    Hiki iā ʻoe ke hana i nā mea kālā maʻemaʻe a me nā mea kālā sterling e lōʻihi loa ma o ka mālama ʻana i kekahi mau mea mālama maʻalahi.

    No ke kālā maʻemaʻe, pono ʻoe e makaʻala loa me ia.No ka mea ʻaʻole lōʻihi loa a palupalu, pono ʻoe e hōʻoia ʻaʻole e hoʻohana nui i nā mea kālā maikaʻi a hoʻohana ʻino paha.

    No ke kālā maʻemaʻe a me ke kālā maikaʻi, e mālama iā ia ma kahi pōʻeleʻele mai ka ea a me ka wai.Hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i kāu mau mea kālā me nā wai anti-tarnish a me kahi lole palupalu.